• Sådan betjenes Baha 4-lydprocessoren

• Volumenkontrolknapper indstilles, når venstre/højre vælges i FS (ny lydprocessorer er "Højre").
    • Volumen op/tænd med forreste knapper, volumen ned/sluk med bageste knapper
    • Flytilstand (lovkrav): Tryk på og hold midterknappen inde, mens lydprocessoren slukkes. Du er i flytilstand, når du tænder igen. Sluk og tænd normalt for at resette til normal tilstand.
    • Parring: Tryk på knappen til parring af tilbehør, og tænd derefter Baha 4-lydprocessoren inden for 20 sekunder (parring også håndteret i BFS 4.0)
    • Tastelås, knapprogrammering og LED-alarmer er ikke tilgængelige med Baha 4