• Hvordan slutter jeg et audio-tilbehørskabel til min CP810-/CP900-lydprocessor?

Løft dækslet til tilbehørsstikket på lydprocessoren med en skruetrækker.

Hvis du bruger tilbehør i CP800-/CP900-serien, skal du tilslutte audio-tilbehøret i tilbehørsstikket på processoren.

Hvis du bruger Freedom™-audio-tilbehør som for eksempel et FM-kabel eller monitorhovedtelefoner, skal du først tilslutte Freedom-audio-tilbehøret i Freedom-tilbehørsadapteren og derefter sætte Freedom-tilbehørsadapteren i tilbehørsstikket på processoren.

I begge tilfælde registrerer processoren automatisk det tilsluttede tilbehør og skifter til brug af tilbehørsindgangene.

Når audio-tilbehør er tilsluttet processoren, blinker LED-signallampen, og/eller tilbehørsikonet vises på CR110 -/CR230-fjernbetjeningens skærm.