Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Indeholder ringen til AQUA +, hvor sikkerhedssnoren fastgøres, nikkel?

    Aqua +-tilslutningsringen forbinder bundstikket med selve enheden og bruges som en løkke, hvorigennem en snor kan føres for at undgå at tabe enheden. Tilslutningsringen er fremstillet af 316 rustfrit stål, for korrosionsbestandighed og styrke.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning