• Når jeg trykker på en tast på min CR110-/CR230-fjernbetjening, sker der intet

Foreslåede handlinger:

Mulighed 1:

Hvis skærmen "Tastatur låst" åbnes, når du trykker på en tast, skal du låse tastaturet op.

Mulighed 2:

Prøv at skifte til et andet program.

Mulighed 3:

Prøv at trykke på forskellige knapper.

Mulighed 4:

Kontrollér, om du trykker korrekt på knappen. Du skal føle et "klik", når der trykkes på tasterne.

Mulighed 5:

Brug spidsen af en pen, og tryk på resetknappen bag på fjernbetjeningen. Vær opmærksom på, at du i dette tilfælde skal gentage parringen mellem fjernbetjeningen og lydprocessoren.