• Kan jeg tilslutte et bilateralt personligt audiokabel samtidig til en Freedom-processor og CP810-/CP900-lydprocessor?

Ja, denne løsning fungerer teknisk, men er ikke optimal med hensyn til design.

Det anbefalede kabel til brugere, som har en kombination af Freedom/CP810, er at benytte Freedoms personlige audiokabel sammen med Freedom-tilbehørsadapteren til CP810.