• Hvad er reversmikrofonkablet, og hvornår bruger jeg det?

Reversmikrofonen anbefales for at forstærke en brugers høreudbytte i støjende omgivelser eller under møder ved at vælge lydene, der er tættest på audiokilden, og lede disse lyde direkte til processoren.

Reversmikrofonen kan også bruges til at foretage fejlfinding af problemer, der kan opstå med mikrofonerne på lydprocessoren. Hvis der ikke kommer lyd gennem processoren, når den bruges uden tilbehør, og telespolen er slået fra, men lyd kommer gennem, når reversmikrofonen bruges, kan der potentielt være et problem med mikrofonen eller mikrofonfiltrene på processoren.

Reversmikrofonen kan også bruges af forældre (eller omsorgspersoner) til at tale med deres barn, når barnet er i de tidlige stadier af rehabilitering eller er ved at lære at tale. Forælderen eller omsorgspersonen kan tale i mikrofonen for at sikre, at lyden høres korrekt af barnet.

Reversmikrofonen kan også bruges til brugere, som kan have vanskeligt ved at bruge en mikrofon i øreniveau. Det kan omfatte mindre børn, som ikke kan lide at have noget på ørerne, eller brugere, hvis pinna er fraværende eller ikke fuldt formet.