• Advarsler og forholdsregler for genopladelige batterier til mini-mikrofon og telefonclips

• og afladningscyklusser.

Batteriet kan oplades og aflades hundredvis af gange. Efter 500 cyklusser forventes et fuldt opladet batteris brugstid at være på omkring 80 %.

Hvis produktet efterlades i varme temperaturer, kan det reducere batteriets kapacitet og levetid.

Afbryd opladeren fra mini-mikrofon/telefonclips og stikkontakten, når de ikke skal bruges i længere perioder.

Hvis det ikke bruges, vil et fuldt opladet batteri med tiden miste sin opladning.

Et produkt med et koldt batteri vil måske midlertidigt ikke fungere, selvom batteriet er fuldt opladet. Batteriets ydelse er især begrænset ved temperaturer langt under frysepunktet.

Oplad ikke trådløst tilbehør, mens det er på kroppen.

Driftstemperatur: 32 °F til 113 °F og opbevaringstemperatur: -4 °F til 113 °F