• Sådan parres trådløst tilbehør (generisk)

1. Sluk for lydprocessoren
    2. Tænd Cochlear trådløst tilbehør
    3. Fjern det sølvfarvede dæksel (eller batterilågen) fra Cochlear trådløst tilbehør
    4. Tryk én gang på parringsknappen med spidsen af en pen eller en lignende genstand. LED-lampen vil blinke gult hvert andet sekund, og enheden vil nu være i parringstilstand i 20 sekunder.
    5. Mens parringstilstanden er aktiv, skal du tænde for lydprocessoren. Vellykket parring angives med afspilning af en hørbar melodi i lydprocessoren.