• Baha Attract og aktiviteter med stor stødrisiko

Anbefaling

Aktiviteter med stor stødrisiko anbefales ikke for Baha Attract-brugere. Hvis en Baha Attract-bruger beslutter at gennemføre sådanne aktiviteter, anbefales det at bruge en hjelm med tilstrækkelig plads over implantatstedet til at forebygge påføring af tryk. En sådan hjelm kan bidrage til at reducere stødkræfter, men ikke beskytte implantatsystemet fuldstændigt.

De eksterne dele bør ikke bruges under disse aktiviteter.