• Hvad er Kanso®?

Kanso er en splinterny høreløsning fra Cochlear. Det er en off-the-ear-lydprocessor med et alt-i-ét-design, der er den mindste og letteste i sin klasse. Kanso-lydprocessoren, der er nem at bruge og indeholder den samme smarte teknologi som Cochlear™ Nucleus® 6-lydprocessoren, er designet til personer, som ønsker at glemme, at de at bruger et høreapparat. Kanso tilbyder kompromisløs høreudbytte og hjælper dig med at høre, selvom højtydende høreapparater ikke længere kan forbinde dig med din verden.