Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Hvem kan bruge Kanso?

    Kanso-lydprocessoren er designet til personer, der leder efter en diskret, komfortabel og højtydende høreløsning. Den fungerer sammen med alle Cochlear Nucleus-implantater (bortset fra Nucleus 22). Det er en stor beslutning af vælge en lydprocessor, og den bør tage udgangspunkt i dine behov, din livsstil og kliniske faktorer.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning