• Påvirkes Kanso af støj fra vind eller hår?

Ligesom Nucleus 6 bruger Kanso en algoritme til reduktion af vindstøj for at opnå det bedst mulige høreudbytte i blæsende omgivelser. Med SmartSound iQ med SCAN kan Kanso automatisk aktivere denne algoritme, når brugerne bevæger sig ind i disse omgivelser. Nogle brugere rapporterer lejlighedsvis støj fra hår, hvis håret er langt og løst, men det kan forhindres ved at fastgøre eller sætte håret op. Kanso er så diskret, at den kan skjules selv med håret sat op som for eksempel en hestehale eller knold.