• Hvad er en Cochlear™-konto, og hvorfor skal jeg have en?

Din Cochlear-konto er den personlige konto, du bruger til at få adgang til Cochlears serviceydelser. Den giver dig mulighed for at logge på Cochlears onlineserviceydelser ved hjælp af en e-mailadresse og en adgangskode. Du skal have en Cochlear-konto for at få adgang til Cochlears serviceydelser så som Cochlear Nucleus® Smart App.

Når du har en Cochlear-konto, kan Cochlear bedre hjælpe dig med ressourcer, tjenester og support, så du kan få mest muligt ud af din Nucleus 7-lydprosessor. Det vil også give Cochlear mulighed for at informere dig om opdateringer til iOS og Nucleus Smart-app.