• Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har en Cochlear-konto eller ej. Hvordan finder jeg ud af det?

Hvis du har købt et Cochlear-produkt fra onlinebutikken eller tidligere har benyttet en Cochlear onlineservice, har du muligvis allerede en Cochlear-konto. Du kan muligvis bruge samme e-mailadresse og adgangskode til at logge på Nucleus Smart App. Hvis du vil finde ud af, om du har en Cochlear-konto eller ej, skal du kontakte Cochlears lokale kundeservice for at få hjælp.