• Hvad sker der med de personoplysninger, jeg bruger til at oprette en Cochlear-konto?

Beskyttelse af dine persondata er vigtigt for os. Vi er forpligtede til at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende love om beskyttelse af privatlivets fred og om databeskyttelse. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Politik om beskyttelse af personoplysninger. Du kan få mere information på cochlear.com/privacy.