• Jeg har glemt mine logonoplysninger til min Cochlear-konto - hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, du brugte, skal du kontakte Cochlears lokale kundeservice.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du vælge "Har du glemt din adgangskode?" på logonsiden. Indtast din e-mailadresse, og du vil modtage en e-mail med en vejledning i, hvordan du kan nulstille din adgangskode.