Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Kan jeg bruge Nucleus Smart App på mere end én kompatibel Apple- enhed?

    Du kan parre din Nucleus 7 lydprocessor med op til fem kompatible Apple-enheder og have Nucleus Smart App installeret på dem alle. Du kan dog kun forbinde én kompatibel Apple-enhed til din(e) lydprocessor(er) ad gangen.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning