• Q Hvordan kan jeg kontrollere min Nucleus 7 lydprocessors batteriniveau med Nucleus Smart App?

I øverste højre hjørne af hovedmenuen i Nucleus Smart App ses et batteriikon. Dette ikon angiver batteriernes opladningsniveau. Tryk på batteriikonet for at se "status"-skærmen med en mere detaljeret visning af lydprocessorens batteriniveau. Denne skærm illustrerer også det lydniveau, der leveres til din Nucleus 7 lydprocessor, samt lydprocessorens statusindikator. Et flueben angiver, at din Nucleus 7 lydprocessor fungerer korrekt.