• Hvad er "Tid tilbragt i tale", og hvilket mål bør jeg sætte?

Nucleus® 7-lydprocessoren overvåger hele tiden lytteomgivelserne, og den kan finde frem til, hvornår der forekommer tale. Diagrammerne på skærmen "Tid tilbragt i tale" sporer den tid, der bruges i et talende miljø. Hvis du bruger et streaming-tilbehør (f.eks. en kompatibel iPhone), beregnes denne tid også og føjes til den samlede "Tid tilbragt i tale".

• og arbejdssituationer, samt hvor du er i oplevelsen af din hørelse. En god måde at komme i gang på er at holde styr på "Tid tilbragt i tale" i omkring en uges tid og derefter sætte dit mål lidt højere og se, om du kan komme længere.

I Nucleus Smart App er der tips til, hvordan du kan øge din "Tid tilbragt i tale".