• Behøver jeg at have min kompatible Apple-enhed med mig altid, for at Høretrackeren fungerer?

Nej. Du skal blot sørge for, at den kompatible Apple-enhed og Nucleus 7-lydprocessoren begge er tændt, er tæt på hinanden med jævne mellemrum (mindst en gang om morgenen og en gang om aftenen), og at Bluetooth er aktiveret, samt at Nucleus Smart App kører på den kompatible Apple-enhed.