• Parring af Baha 4-lydprocessoren med fjernbetjeningen

• Sluk for Baha 4-lydprocessoren ved enten at tage batteriet ud eller bruge knapperne.
    • Aktivér fjernbetjeningen ved at trykke på en vilkårlig knap. Du kan se en søgecirkel på skærmen, når enheden søger efter en lydprocessor.
    • Fjern batterilågen på fjernbetjeningen.
    • Tryk på parringsknappen med spidsen af en pen. Brug ikke unødige kræfter.
    • Tænd for Baha 4-lydprocessoren, mens parringstilstanden er aktiv på fjernbetjeningen (ca. 20 sekunder). Når enheden finder lydprocessoren, viser den programmet (Hverdag 1) med en pil, der angiver, hvilken side lydprocessoren er programmeret til.
    • For at sikre, at Baha-fjernbetjeningen fungerer korrekt efter parring, skal batterierne fjernes fra enheden OG lydprocessoren for at resette dem. Når batterierne igen er sat i, kan Baha 4-lydprocessoren styres via fjernbetjeningen.