Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Summende eller forvrænget tale på CP810/CP900

    • Find ud af, om der høres problemer med lydkvaliteten gennem monitorhovedtelefonerne.
    • Fastlæg, om telespolen er tændt, ved at se efter en sort firkant på fjernbetjeningen eller ved at se, hvad der sker, når der trykkes på den øverste knap
    • Skift mikrofonfilteret, hvis det ikke er gjort for nylig.
    • Prøv backup-dele for komponenter, der er mistanke om, en ad gangen, og udskift de nødvendige komponenter.
  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning