• Ingen lyd på CP810/CP900

• Undersøg, om processoren er tændt (normalt via fjernbetjening eller processor-LEDer)
    • Find ud af, om der kan høres lyd gennem monitorhovedtelefonerne.
    • Undersøg, om telespolen er tændt, ved at se efter en sort firkant på fjernbetjeningen eller ved at se, hvad der sker, når der trykkes på den øverste knap.
    • Prøv at justere volumen-/sensitivitetsniveauet ved at bruge fjernbetjeningen, og læg mærke til ændringer.
    • Prøv backup-dele for komponenter, der er mistanke om, en ad gangen, og udskift de nødvendige komponenter.