• CP810/CP900-fejlmeddelelser – Advarsel om lavt/tomt batteri for fjernbetjening (hyppig)

• Sørg for tæt tilslutning til opladningsmekanismen
    • Hvis der oplades via en computer, skal det sikres, at computeren ikke er i dvale.
    • Hvis der bruges en vægoplader, skal det sikres, at stikket er sat korrekt i adapteren
    • Sørg for, at indikatoren øverst på fjernbetjeningen lyser grønt ved fuld opladning.
    • Hvis batteriet er blevet opladet/afladet > 360 gange, kan batterikapaciteten være faldende (dvs. som en mobiltelefon)
    • Hvis problemet ikke kan afhjælpes, skal fjernbetjeningen udskiftes.