Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • CR110-/CR230-fjernbetjening oplades ikke

    Foreslåede handlinger:

    Mulighed 1:

    Kontrollér forbindelserne mellem fjernbetjening, USB-kabel og den globale strømadapter fra Cochlear.

    Mulighed 2:

    Sørg for, at computeren stadig kører, hvis du oplader din fjernbetjening ved hjælp af en computer.

    Hvis computeren er lukket ned, er i dvale eller standbytilstand, standser opladningen af fjernbetjeningen.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning