• Vil min lydprocessors batterilevetid blive reduceret, hvis jeg bruger CR110-/CR230-fjernbetjeningen regelmæssigt til at styre eller overvåge min lydprocessor?

Nej. Lydprocessorens/fjernbetjeningens trådløse teknologi, der er udviklet af Cochlear, anvender en meget energieffektiv teknologi. Selv når fjernbetjeningen konstant overvåger lydprocessoren, påvirkes lydprocessorens batterilevetid ikke mærkbart.