Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Hvad gør resetknappen på CR110 -/CR230-fjernbetjeningen?

    Resetknappen resetter fjernbetjeningen til fabriksindstillingerne og kan også bruges, hvis fjernbetjeningen ikke fungerer korrekt. Det påvirker ikke indstillingerne på lydprocessoren at bruge resetknappen på fjernbetjeningen.

    Se brugervejledningen til CR110/CR230 for at få flere oplysninger

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning