Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Skal det genopladelige batteri til min fjernbetjening nogensinde aflades fuldstændigt?

    Nej. Intelligent elektronik inden i fjernbetjeningen betyder, at du ikke behøver at følge særlige rutiner for at holde det indbyggede batteri i god stand.

    Bemærk: Batteriet påvirkes ikke, hvis det bliver brugt op.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning