• Hvad gør processorens automatiske slukfunktion?

Processorens automatiske slukfunktion sikrer, at der spares på batteriets levetid, når spolen fjernes fra hovedet. Hvis du glemmer at slukke for lydprocessoren, slukker processorens automatiske slukfunktion automatisk for den 2 (to) minutter efter, at spolen er blevet fjernet fra hovedet.

Bemærk: Dit CI-center kan deaktivere denne funktion, hvis du ønsker det.