• Fjernbetjeningens skærm er tom.

Mulighed 1:

Fjernbetjeningen kan være i standbytilstand. Tryk på en knap for at aktivere displayet.

Mulighed 2:

Prøv at tænde din fjernbetjening.

Mulighed 3:

Prøv at genoplade din fjernbetjening ved hjælp af USB-kablet og den globale strømadapter fra Cochlear.

Mulighed 4:

Brug spidsen af en pen, og tryk på resetknappen bag på fjernbetjeningen. Vær opmærksom på, at du i dette tilfælde skal gentage parringen mellem fjernbetjeningen og lydprocessoren.