Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Når jeg tilslutter et audio-tilbehør i min CP810/CP900, kan jeg ikke bruge telespolen

    Funktionen til automatisk registrering af audio-tilbehør på CP810 skifter automatisk til tilbehørstilstand, når audio-tilbehør tilsluttes i tilbehørsstikket. Du bruger telespolen ved blot at fjerne audio-tilbehøret fra tilbehørsstikket.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning