Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Ingen lyd med en dynamisk FM-modtager

    Fejlfinding af lydprocessor:

    • Kontrollér batterier
    • Kontrollér forbindelser
    • Kontrollér lydprocessormikrofoner
    • Sørg for, at telespolen er indsat, hvis du bruger en halsslyngemodtager
    • Udskift interface, der opretter forbindelse til FM-modtager (Euro-stik, kabler osv.)

    Fejlfinding af FM-modtager:

    • Kontrollér batteri (hvis relevant)
    • Sørg for, at den er inden for rækkevidde
    • Kontrollér enhedsforbindelse
    • Slut FM-modtageren til en forstærkerhøjttaler, og tal ind i sendermikrofonen. FM-modtageren skal fungere automatisk.
    • Kontrollér, at modtager og sender er indstillet til den samme kanal
    • Kontrollér, at indstillinger (f.eks. volumen) er korrekte

    Fejlfinding af FM-sender:

    • Kontrollér forbindelser
    • Kontrollér mikrofons position
    • Kontrollér, at mikrofonlyden ikke er slået fra
    • Kontrollér batteri
    • Sørg for, at den er inden for rækkevidde
    • Kontrollér synkroniseringskanal
    • Skift kanaler, og synkroniser igen
    • Kontrollér, at indstillinger er korrekte
  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning