• Baha Attract og dykning

Anbefaling

Alle Baha-brugere bør søge lægelig rådgivning inden deltagelse i en dykning angående forhold, der kan gøre dykning kontraindiceret (f.eks. mellemørebetændelse). Dykning skal undgås, indtil implantatsåret er ophelet, og stabilisering af implantatet (osseointegration) er indtruffet.

Baha-lydprocessoren er ikke vandtæt og skal altid fjernes inden svømning eller deltagelse i vandbaseret sport.

Når du har maske på, skal du undgå tryk over det sted, hvor implantatet sidder.

Både implantatet og benet kan teoretisk set klare vandtryk fra dykning ned til 40 meter, hvis patienten ikke bruger nogen form for medicin eller har en medicinsk tilstand, der påvirker osseointegration.