• Bliver Kanso på mit hoved under hverdags- og sportsaktiviteter?

Kanso-magneten er designet til at holde enheden på plads under normale hverdagsaktiviteter og let motion. For ekstra tryghed anbefaler vi dig også at bruge en sikkerhedsline, mens du bruger Kanso. Der er to muligheder, som hver især er designet til at være vanskelige at se: en sikkerhedsline til tøj (kan fås i to forskellige længder) og en sikkerhedsline til hårclips. Under intens fysisk aktivitet kan Cochlear-pandebåndet holde din Kanso på plads.