Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Hvilke Apple-enheder^ er kompatible med Nucleus Smart App?

    1. generationsenheder (eller nyere), som kører iOS 10.0 eller derover. Den er ikke designet til brug med andre Apple-enheder.
    2. generation) og iPod touch (6

    Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc, registreret i USA og andre lande. Oplysninger er nøjagtige fra og med juli 2017.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning