• Hvordan downloader og installerer jeg Nucleus Smart App?

Nucleus Smart App kan downloades gratis fra Apples App Store. Tryk på App Store-ikonet, søg efter

"Nucleus Smart", og vælg derefter Nucleus Smart App for at downloade den. Vær opmærksom på, at

Nucleus Smart App eventuelt ikke er tilgængelig i alle lande og derfor muligvis ikke vises i din søgning.

Hvis din iPhone eller iPod slukkes eller genstartes, skal du genåbne Nucleus Smart App for at visse appfunktioner kan fungere.