• Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Nucleus Smart App?

Når du har downloadet og installeret Nucleus Smart App, kan du få mere at vide om de forskellige funktioner ved at trykke på "Demo-modus". Dette giver dig mulighed for at udforske Nucleus Smart App og sætte dig ind i, hvordan den fungerer, også før du har fået din Nucleus 7 lydprocessor.

Du kan styre din Nucleus 7 lydprocessor med Nucleus Smart App ved at logge på med dine Cochlearkontooplysninger. Hvis du allerede har en Cochlear-konto, skal du bruge din e-mailadresse og din adgangskode for at logge på. Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto, skal du trykke på "Opret ny konto" og følge vejledningen på skærmen.