Velkommen til Cochlear Nordic/Danmark Support
  • Kan jeg parre bilaterale enheder med min iPhone eller iPod touch?

    Ja. Hvis du er bilateral bruger, skal du parre begge dine lydprocessorer med din kompatible Apple-enhed. Dette kan gøres ved at parre begge lydprocessorer samtidig (under det samme parringsvindue) og sikre, at de er korrekt indstillet som en "venstre" og en "højre" enhed.

  • Anmodning om hjælp

    Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt venligst Kundeservice ved at klikke på linket nedenfor.

    Indsend en anmodning