• Kan jeg bruge Nucleus Smart App til at styre mit barns Nucleus 7 lydprocessor?

Ja. Hvis du parrer din kompatible Apple-enhed med dit barns Nucleus 7 lydprocessor, kan du styre og overvåge processoren, hvilket giver dig mulighed for at se batteristatus, justere lydstyrken og skifte program uden at røre ved lydprocessoren.

Du vil måske sommetider deaktivere lydstreaming til dit barns processor, så din telefonsamtale eller musik ikke streames til deres processor. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed> Høreapparater og slå "Stream til høreapparat" fra. Dette vil stoppe streaming til dit barns lydprocessor, men stadig muliggøre styring via Nucleus Smart App