• Nucleus Smart App justerer ikke mine Nucleus 7 lydprocessorindstillinger

Hvis du ikke kan justere din(e) lydprocessor(er) ved hjælp af Nucleus Smart App, kan det skyldes, at din kompatible Apple-enhed ikke er blevet parret korrekt med din processor.

Hvis du vil vide mere om parringsprocessen, kan du se vores Nucleus 7 parringsanimation. Hvis du har gennemført parringsprocessen, skal du sikre dig, at din enhed er inden for det anbefalede område, og at der ikke er noget, der kan forårsage overdreven interferens.