• Hvordan ved jeg, om Nucleus Smart App kører på min iPhone eller iPod touch?

Dobbeltklik på knappen til hovedmenuen på din kompatible Apple-enhed for at se alle apps, der kører. Stryg til venstre eller højre for at skifte mellem apps og, hvis Nucleus Smart App kører, vil du finde den mellem appvisningerne. Tryk på Nucleus Smart App-skærmvisningen for at vende tilbage til appen og fortsætte med at bruge den. Hvis du skal kunne modtage alarmer, finde en mistet lydprocessor og bruge høretrackerfunktionerne, bør du altid have appen kørende på din Apple-enhed. Hvis du er nødt til at lukke appen for fejlfinding, skal du sørge for at genåbne appen.