• Hvordan lukker jeg Nucleus Smart App?

Nucleus Smart App stopper kun med at køre, hvis du gennemtvinger en lukning af appen. Du bør kun lukke appen med henblik på fejlfinding, da appen skal køre for at bruge funktioner som Find min processor og Høretracker. For at lukke appen skal du dobbeltklikke på knappen til hovedmenuen på din kompatible Appleenhed for at se alle apps, der kører. Stryg til venstre eller højre for at skifte mellem dine åbne apps, indtil du finder visningen af Nucleus Smart App. Når du finder skærmbilledvisningen af Nucleus Smart App, skal du stryge opad for at lukke appen.