• Hvorfor viser Nucleus Smart App meddelelsen "Ikke nok data indsamlet"?

Forbindelsen mellem din Nucleus 7-lydprocessor og din kompatible Apple-enhed kan være gået tabt, så der ikke blev indsamlet nok data i denne periode.

Du kan forhindre, at dette sker fremover ved at sikre, at både din kompatible iPhone eller iPod touch og lydprocessoren er tændt, at Bluetooth® er aktiveret, samt at din kompatible Apple-enhed er i nærheden (mindst en gang om morgenen og en gang om aftenen).

Bemærk, at hvis der skal indsamles data, skal Nucleus Smart App køre, men den behøver ikke nødvendigvis at være aktiv i forgrunden.